Autóbiztosítás és Ön: a reklámok után

Hányszor kívánta, hogy olcsóbb autót biztosítson? Az autós biztosítás költsége drága, és ha bármilyen hibája vagy DUI van a rekordján, az árak magasak lesznek. Számos módja van, hogy pénzt takarítson meg az autóbiztosításon, mindössze egy kis lábmunka van az Ön részéről.

A gépjármű tényezőinek lopása, amikor a biztosítótársaságok kiszámítják a prémiumot. Ha minden gépkocsijához autós riasztó vagy nyomkövető van telepítve, akkor jelentősen csökkentheti a prémiumot, mivel ezek megakadályozzák a lopást és az ellopást az ellopott járművek visszanyerésében, és így kevesebb felelősséget vállal.

Az autóbiztosítással kapcsolatos ismeretek segítenek megtalálni az Ön számára a legjobb politikát és arányt. Biztosítani szeretné, hogy fedezzen, és meg kell értenie ezt a lefedettséget, hogy tudja, mit fizet. A vagyonkár-felelősség abban az esetben fedezi Önt abban az esetben, ha a gépkocsija valaki tulajdonába kerül. Ez mindössze 3 állapotban szükséges lefedettség.

Az autóbiztosítással kapcsolatban egy személynek meg kell értenie, hogy ki ők befolyásolják a díjaikat. A biztosítótársaságok olyan dolgokat fognak nézni, mint amilyen régi vagy, hím vagy nő, és milyen vezetési rekordot kapsz. Ha 25 éves vagy annál fiatalabb hím, akkor magasabb biztosítási díjakat fogsz kapni.

Ha Ön egy kisvállalkozást igényel, amely a gépjárművek, kisteherautók vagy teherautók használatát igényli; az üzleti automatikus lefedettség kötelező. Az üzleti autó biztosítási fedezetet általában a biztosítótársaságok által biztosított üzleti biztosítási csomaghoz lehet hozzáadni. Ha Ön vagy a munkáltatói vezetik a vállalati járműveket, akkor kritikus fontosságú, hogy fedezzék, ha egyikük balesetbe kerül.

A biztosítás költségeinek csökkentése érdekében ügyeljen arra, hogy milyen autót szeretne vásárolni. Ha új autót vásárol, a biztosítás nagyon magas lesz. Másrészt, egy használt autónak lehetővé kell tennie, hogy alacsonyabb arányt kapjon, különösen, ha egy régi modell.

Ha Ön a házastársa és / vagy gyermekei autósbiztosításának vezetője, akkor pénzt takaríthat meg a prémium kifizetéseiből a házirendek összevonásával. Ahelyett, hogy minden gépjárművezető saját biztosítási csomagot adna, győződjön meg róla, hogy mindenki ugyanannak a politikának biztosított. Ez időt, pénzt takarít meg, és lehetővé teszi a jövőbeni csoportos kedvezményeket.

A biztonsági rendszer telepítése a gépjárműbe nagy megtakarítást eredményezhet a prémiumért. A lopás a biztosítótól kapott kockázat fedezetének nagy része, így minél alacsonyabb a kockázata, annál alacsonyabb a biztosítási társaság által felszámított ráta. Ha újabb autója van, a telepítés költsége gyakran kevesebb lesz, mint az autó élettartama alatt elért megtakarítás.

Számos családnak van egy hosszú listája a pénzügyi kötelezettségeknek, és nem tud sok pénzt költeni az autóbiztosításra. A fenti tippek segítségével könnyebb, mint gondoltad, hogy pénzt takaríthat meg az önbiztosításodon. Az árak csökkentése azt jelentheti, hogy olyan változtatásokat kell végezni, mint például egy új biztosító keresése, de pénzt takaríthat meg az automatikus biztosítással, így több pénzt kaphat magának egy jól megérdemelt jutalommal.