Tudd meg, milyen videojátékokat vásárolhatsz ezeknek a nagyszerű tippeknek a segítségével

A főiskolai kollégiumi szobáktól kezdve a védelmi osztályig mindenhol zizegnek és csipognak a videojátékok! Az emberek arra használják őket, hogy okosabbak legyenek, elkerüljék a valóságot, vagy javítsák képességüket, hogy bármit megtegyenek. Ha többet szeretne megtudni a játék új és továbbfejlesztett módjairól, olvassa el a következő cikket.

Ha úgy érzed, hogy egy lövöldözőben céloztad meg ellenséged helyét, és még mindig hiányzott, ellenőrizd, milyen fegyvert használsz. Csakúgy, mint a való életben, a különböző fegyvereknek is különböző erősségeik és gyengeségeik vannak. Előfordulhat, hogy az Ön által használt fegyvernek nincs meg a szükséges rövid távolság, vagy a fegyver visszahúzódása valójában kissé eltolja a céltól.

Ha játékot vásárol gyermekeinek (vagy egy másik gyermeknek, akit ismer), először beszélje meg velük a vásárlást. Ne csak szeszélyből vásároljon. A sportjátékok meglehetősen különböznek az RPG-játéktól, ezért ha különös érdeklődésre tartanak számot, győződjön meg arról, hogy tudja, mi ez.

Mielőtt játékot vásárolna egy gyermek számára, ellenőrizze annak minősítését. Nem minden gyermeknek kellene minden játékot játszania; Az ESRB besorolások segíthetnek abban, amikor kiválasztja, melyiket vásárolja meg. Ez segít abban is, hogy tartózkodjon a rossz vásárlástól.

Ha aggódik az ESRB besorolása miatt, és nem biztos abban, hogy játékot szeretne-e vásárolni a családjának, vagy sem, forduljon az internethez segítségért. A felhasználói vélemények átfésülésével képesnek kell lennie arra, hogy rájöjjön, miért adott egy játéknak külön értékelést. Felfedezhet olyan dolgokat is, amelyekről a besorolás nem árult el, de ezek befolyásolják döntését.

Míg egy játék értékelése azt jelezheti, hogy ez megfelelő egy középiskolás korú gyermek számára, a benne szereplő erőszak szintje nem biztos, hogy megfelel Önnek. Ha ez megtörténik, vagy tegye el a játékot, vagy korlátozza azt az időtartamot, amelyet gyermeke játszik. Noha nem tudja megvédeni őket mindentől, ellenőrizheti, hogy mekkora erőszakot látnak.

A videojátékok nagyszerű módja annak, hogy időt töltsön a gyerekeivel. Ma a gyerekek nagyon szeretnek videojátékokat játszani. Ha úgy érzi, hogy nem kap elegendő minőségi időt gyermekeivel, játsszon velük videojátékokat. Mutasson érdeklődést az iránt, ami érdekli őket, és tovább bővítheti kapcsolatát.

Ma sok legnépszerűbb és legélvezetesebb játék elérhető ingyenesen. Ne feledje, hogy a fejlesztők ritkán gyártják ezeket a játékokat szívük jóindulatából. Találja ki, hol kívánnak profitot elérni, vagyis hogyan ösztönzi a játék a pénzköltésre. Az, hogy az ilyen játékok megéri-e a pénzedet, az a saját döntésed, de meg kell értened azt a mechanizmust, amelynek célja a játék nyereségessé tétele.

Függetlenül attól, hogy javítania kell a SAT pontszámait, meg kell tanulnia a városi rohamtechnikákat, vagy be kell mutatnia kisgyermekét a matematika világába, van egy játék, amelyet csak erre a célra terveztek. Remélhetőleg ez a cikk kibővítette látókörét a videojátékok azon csodálatos és izgalmas módjairól, amelyek befolyásolhatják világát.