Intelligens tippek a műanyag ablakcikk marketingéhez

Ön a pterodaktiil-kövületek szakértője, és műanyag ablakcikkeket írt tudományos folyóiratokhoz. De most, a "Jurassic Park" -hoz hasonló filmek megjelenésével úgy döntöttél, hogy műanyag ablak cikkeket írsz a népszerű magazinok számára is. Ez megközelítésének éles forgását igényli. A nyelvhasználatának meg kell változnia. Olvassa el ezt és más tippeket.

Az affiliate marketing műanyag ablakcikkek másolatának írásakor a mondatokat rövidnek és elérhetővé kell tenni. Ha minden mondatot tizenhat szónál rövidebb ideig tart, biztosítja, hogy az írás fókuszban maradjon, és az olvasók érdekeljenek. Ha folyamatosan változtat ötleteket a hosszú mondatok közepén, elveszíti olvasóit.

Ha a műanyag ablakcikk már szerepel a saját weboldalán, ne küldje el a műanyag ablakcikk könyvtárakba. Számos keresőmotor rendelkezik szabályokkal az ismétlődő tartalomról, és nem akarja eltávolítani a műanyag ablakcikkét, mert több helyre teszi. Ehelyett írja át a műanyag ablakcikket (egy tartalmi "spinning" program nagyon hasznos lehet), és nyújtsa be az átírt műanyag ablakcikk a könyvtárakba.

Kapcsolja össze magát! Mindegyik műanyag ablakcikkben nemcsak linkeket kell feltüntetnie a weboldal kezdőlapjára, hanem minden egyéb műanyag ablakcikkhez, amelyet Ön írt. Még ha nem is pontosan relevánsak, akkor a végén is felveheti őket, mondván valamit, mint "A szerző egyéb műanyag ablak cikkei tartalmazzák ..."

Minden műanyag ablakcikkhez feltétlenül készítsen új erőforrást, és változtassa meg a linkeket. Fontos, hogy legyen linkek a reklámozni kívánt oldalakhoz. Ha a műanyag ablakcikkeket elküldi a könyvtáraknak, az erőforrás mező nagyon fontos. Ha elküldi műanyag ablak cikkeit bloghálózatoknak, akkor a horgony szöveges linkei a legfontosabbak. Ha ugyanazokat az erőforrás-mezőket és vissza-linkeket használ minden műanyag ablakcikkhez, akkor a keresőmotorok esetében nem tűnik egyedinek.

Ügyeljen arra, hogy a műanyag ablakcikkekben ne használjon túl bonyolult vagy formális nyelvet, vagy fennáll annak a veszélye, hogy elolvassa az olvasókat. Használjon egyszerű, mindennapi nyelvet, amely világos és érthető. A lehető legszélesebb közönségnek szeretné fellebbezni, ezért ne dobja túl magasra a műanyag ablak cikkeit.

A műanyag ablakcikk marketing kampány elindításakor fontos, hogy megcélozza magát. Ha nettóan kitűzött céljait úgy tudja, hogy tudod, mi a siker, mi pedig a kudarc, akkor soha nem lesz sikeres idő. Ha van iránya, akkor valószínűbb, hogy sikeres lesz.

A vicc használata hatékony módszer az olvasó behúzására. A vicc eladásához és azért, hogy az olvasók többet is szeretnének olvasni, azonban ellenőriznie kell, hogy a megfelelő típust választotta-e. Minden egyes vicc olvasással nem találkozik jól; egyesek csak a személyes mondatra szolgálnak. Tehát válassza bölcsen a vicceket. A nagy műanyag ablakcikkek jó megértést igényelnek arról, hogy mi a hatékony, és mi nem.

Most készen áll arra, hogy írja azokat a műanyag ablak cikkeket az általános olvasó számára, akik fiatalabbak és kevésbé tájékozottak, mint a tudományos olvasói. Felhívta a figyelmet arra a fajta nyelvre, amelyet a magazinban használnak, és amelyhez műanyag ablakcikket fog küldeni - olyan nyelv, amely érdeklődik az olvasó számára, de nem szakítja el őket speciális terminológiával.