Tanácsok és tippek a legtöbbet a iPhone-tól

Kezdete óta az iphone számos olyan alkalmazással és funkcióval bővült, amelyek segítik az embereket az életben. A banki tranzakcióktól kezdve a helyszín megismeréséig az iphone segít abban, hogy biztosítsa az életbiztonságot. Szeretne többet megtudni? Nos, olvassa el ezt a cikket, hogy kitöltse az agyadat az iphone ismeretekkel.

Használja az iPhone névjegyeit, hogy megszervezze az összes barátait és családját. Ez nagyon fontos, mivel az összes névjegyet ábécébe rendezheti, és számos információt tartalmazhat az egyes kapcsolatokról. Továbbá a partner képernyőjén kattinthat egy névre és hívásra vagy szövegre, azonnal.

Ne essen pánikba, ha az iphone nedves lesz. A telefonok néha kiszakadnak a zsebekből és a pocsolyákba vagy a mosogatóba. Ha ez megtörténik, ne használjon fúvószárítót, hogy a lehető leggyorsabban megszárítsa a telefont. Ez mélyebbre kényszerítheti a nedvességet a telefonba. Ehelyett próbálja meg egy éjszakán át hagyni a telefont nyers rizzsel.

A telefonalkalmazások világa, és a telefonok hamarosan felváltják a laptopokat. Ha még nem került be az iPhone-ba és nem használta az alkalmazásokat, akkor most el kell kezdeni. Van egy olyan világ, ahol különböző alkalmazások találhatók, amelyek képesek kezelni a napi üzleti tevékenységük nagy részét.

Az iPhone segítségével gyorsan készíthet képeket a telefonon. A telefon feloldásához csúsztassa el a kamera alkalmazást a zárképernyőn, és nyissa ki a fényképezőgép használatához. Ezzel a funkcióval könnyen készíthet képeket és soha nem hagyhatja ki a memóriát.

Az iPhone fantasztikus jellemzője, hogy sokoldalú forrásként szolgál minden zenei igényéhez. Nemcsak iPod-ként működhet, hanem megkönnyítheti tetszőleges számú testreszabható zenei alkalmazás és rádióadó-állomások élvezetét. Ha megismerkedik ezzel a lehetőséggel, soha többé nem kell a kedvenc dallamok nélkül lennie.

Töltsön le egy alkalmazást, amely segít feltölteni az iPhone-fájlokat és tárolni a fájlokat. Letölthet zenét, rövid videókat, képeket és akár szöveges fájlokat is. Csak használja az iPhone-t, vagy csatlakoztassa a számítógépet a fájlok megtekintéséhez.

A számtalan egyéb csodálatos funkció mellett fontos megjegyezni, hogy az iPhone képes hordozható e-olvasóként használni. Mivel gyakorlatilag minden leírásból letölthető egyéni könyvek és irodalmi antológiákat tartalmazó alkalmazások is, kényelmesen szállíthatja kedvenc klasszikusait, vagy a legutolsó legjobb eladót mindenhol, ahol utazik.

Ha vállalkozó vagy, akkor rendkívül hasznos lehet, ha iPhone-t szeretne dolgozni. Nem csak akkor tudsz hívni és szövegezni kollégáit bárhonnan, de küldhetsz e-maileket, látogathat munkaterületeket, és bárhonnan bármikor hozzáférhetsz fontos adatokhoz.

Az agyad nem érezheti túlságosan túlterheltek az iphone-ismeretekkel, de ha igen, akkor újra meg szeretné olvasni ezt a cikket. Győződjön meg róla, hogy megérti az iPhone által elérhető összes funkciót, így a lehető legjobban kihasználhatja azt, amikor az egyiket kapja.