Az alapvető lépések a jobb cikk marketing eléréséhez!

 

Ha úgy gondolja, hogy van egy nagyszerű ötlete, amit szeretne az interneten értékesíteni, ne várjon addig, amíg valaki más is gondol rá. Cselekedjen minél hamarabb, hogy ötleteit pénzzé tehesse. A cikkmarketing egy nagyszerű módja ennek, és az alábbiakban átnézzük a cikkmarketinggel kapcsolatos legjobb tippeket.

 

Legyen bátor és erőteljes a szavaival. Az olvasók tudni akarják, hogy az író valóban a saját véleményét mondja. Hogy még jobban befolyásolja őket, használjon erős megfogalmazásokat, hogy bizonyítsa az álláspontját. A legerősebb szavait vastagítsa ki, és használjon felsoroláspontokat, hogy a szemüket azokra a helyekre irányítsa, amelyekre a leginkább szeretné, hogy összpontosítsanak.

 

Ahogy bővülnek a cikkmarketing erőforrásai, győződjön meg róla, hogy a cikkei kiterjedt kereszthivatkozásokkal rendelkeznek egymásra. Ne csak a linkelés kedvéért hozzon létre hivatkozásokat a cikkek között, hanem próbáljon meg minden olyan ésszerű lehetőséget kihasználni, ahol az egyik cikk alátámasztja a másikat. A cikkek hivatkozásainak jól keresztreferenciákkal ellátott hálózata jelentősen növeli olvasottságát.

 

Ellenőrizze és ellenőrizze újra és újra a cikkeit a hibák tekintetében. Nem szeretné, hogy bármilyen hiba legyen a cikkeiben, legyen az helyesírás, nyelvtan vagy formázás. Ha a beküldéskor hagyja, hogy ezek a hibák átcsússzanak, sokat veszíthet a hitelességéből az olvasók szemében, akik máshol keresik majd a pontosságot.

 

Egy tipp, amit érdemes figyelembe venni a cikkmarketinggel kapcsolatban, hogy az írás nem olyan rossz, mint ahogyan azt gondolja. Fontos, hogy úgy írjon, ahogyan beszélne, és utána tisztítsa ki a nyelvtani hibákat. Gyakorlás után képesnek kell lennie arra, hogy rövid cikkeket írjon mindössze néhány perc alatt.

 

A cikkmarketing megkezdéséhez írjon egy eredeti cikket a weboldalára, ügyelve arra, hogy az elsődleges kulcsszavakra optimalizált és 400-500 szó hosszú legyen. Azt szeretné, ha ez egy jó minőségű, jól megírt cikk lenne, mivel ez lesz az alapja a további cikkeknek. Küldje el a cikket az összes fontosabb RSS-csatornára. Miután a cikk megjelent a weboldalán, pingelje meg a weboldalának RSS-csatornáját.

 

Mindent ki kell találnia az internetes marketingről és a SEO-ról, ha cikkmarketinges akar lenni. Végezzen némi kutatást a SEO-technikákról, és ne tegyen közzé cikket, amíg az nincs megfelelően optimalizálva kulcsszavakkal és linkekkel. Cikket cikk után cikket gyártani anélkül, hogy SEO-t használnál az optimalizálásukhoz, nem elég. Legyen egy cél a fejében, és használjon közvetlen megközelítést.

 

Sok cikk, amit ír, nem lesz hatékony, de ez nem jelenti azt, hogy törölnie kell őket, vagy el kell bújnia előlük. Amíg büszke rájuk, és jó nyelvtant és jó információkat tartalmaznak, addig hagyja őket lógni. Lehet, hogy egy nap még felhasználhatja őket valamire.

 

Az emberek folyamatosan érkeznek üzleti ötleteikkel a neten keresztül, így akár egy hónapra is elhalaszthatja a vállalkozásindítási terveit, ami azt jelentheti, hogy több mint száz plusz versenytárssal kell szembenéznie egy adott piaci résben. Olvassa el ezt a cikket, és kezdjen hozzá az üzletépítéshez, ha sikeres akar lenni.