A laptopok kezelésével kapcsolatban a legjobb tippeket nyújtjuk

Hát, csináld, új laptopra van szükséged, és most akarsz! A probléma az, hogy fogalmam sincs, hol kell keresni, mit kell keresni, és hogyan lehet sokat beszerezni. Nincs egész napja, tehát olvassa el ezt a cikket, és gyors leckét kapjon az okosabb laptopok vásárlásához.

Ne gondolja, hogy néhány játékhoz szüksége van egy hordozható laptopra. Sok, még közepesen kiegyenlített játék jól működik ugyanabban a tartományban lévő laptopokon. Valójában nincs szüksége az extrákra, amelyek egy játék laptopnak vannak. Tegyen egy szívességet, és takarítson meg dollárt.

Új laptop vásárlásakor kérdezze meg, van-e lehetősége a régi számítógép kereskedelmére. Sok gyártó megengedi ezt, és ez több száz dollárt takaríthat meg az új laptop vásárlásánál. A régi laptopot gyakran felújítják és újraértékesítik, azaz kevesebb hulladék kerül a hulladéklerakókba.

Lehet, hogy olcsóbb laptopot szeretne, de vásároljon annyi akkumulátort, amennyit csak engedhet magának. Az olcsóbb laptopokkal kapcsolatos leggyakoribb panasz a korai fogyás. Vásároljon legalább négy órát az akkumulátor élettartama alatt, de próbáljon meg egy olyan modellt elkapni, amely, ha lehetséges, legalább hat órán át tart. Keresse meg az energiatakarékos funkciókat.

A memória fontos szempont a laptop vásárlásánál. A memória hiánya lelassítja vagy leállítja a munkafolyamatokat. Próbáld ki kitalálni a leendő modell memória mennyiségét, és próbáld meg ellenőrizni, hogy később frissítheted-e. Minél több memória van, annál hatékonyabb lesz.

Gyakran a laptopján érzékeny személyes és / vagy üzleti jellegű anyag található. Akkor szokásos, hogy minden adatot biztonsági másolatot készítsen, mihelyt hazaér az irodából. Ilyen módon, ha a laptopját helytelenül helyezik el vagy ellopták, a benne található személyes személyek nem kerülnek rossz kezekbe.

Ha diák vagy, akkor pénzügyi támogatást használhat fel számítógépének megvásárlásához. Beszéljen az iskola rendszergazdájával vagy egy tanácsadóval arról, hogy van-e olyan programja, amely elősegíti a diákok laptopok megszerzését. Noha használhatsz egy használt modellt, az ár megfelelő lesz!

A Windows és a Mac noteszgépek különféle előnyöket és hátrányokat kínálnak. A Windows laptopok és általában a számítógépek általában olcsóbbak, mint az Apple társaik. A Mac számítógépeket azonban könnyebb használni, és jobban épülnek. A szoftverválasztás sokkal nagyobb a Windows környezetben, de az Apple általában megkönnyíti a szoftver telepítését a kezdő számára.

Ha nem biztos benne, milyen típusú laptopot vásárol, gondoljon arra, hogy mire használja elsősorban a döntés meghozatalát. Bizonyos laptopok jobbak az üzleti életben, mások pedig játékok laptopjai. Tudja meg, mi az ideális célja a laptop számára, és vásároljon egy modellt, amely ezt a célt szolgálja jól.

Az új laptop beállításának megkezdéséhez az első lépés, amelyet meg kell tennie, és telepítenie és aktiválnia kell a víruskereső szoftvert, amelyet a számítógéphez meg kellett volna vásárolnia - vagy amelyet vele együtt kapott. Végül is nem sétálna körül a belvárosban, ha homlokán van ATM PIN-kódja, tehát a számítógépes információkat a kezdetektől fogva tartsa titokban.

Most, hogy elkészítette ezt a cikket, sok hasznos tippel töltötte be a gondolatait. A laptop vásárlás pillanat alatt megtörténik, ha már tudja, hogy mit csinál. Menjen el a boltba, vagy nézze meg az online kiskereskedőket, és keresse meg a tökéletes modellt, a lehető legjobb árat, és kezdje el élvezni a hordozható számítógépet!