Hogyan lehet bevételt szerezni webhelyével vagy blogjával cikkmarketinggel

Az értékesítés növelése és új ügyfelek bevonása érdekében megfelelően kell foglalkoznia velük. Ne csüggedjen, ha korlátozott marketing ismeretekkel rendelkezik, néhány tipp segíthet ebben a cikkben.

Használja a "speciális keresés" opciót a keresőmotorjában, hogy a legjobb eredményt érje el. Ez különösen akkor hatékony, ha tudományos tanulmányokat végez egy dolgozathoz. A "keresés egy webhelyen vagy tartományon belül" opcióba írja be a ".gov" vagy a ".edu" értéket. Ez a művelet csak az ilyen végződésű webhelyekről származó eredményeket von le. Ez biztosítja, hogy a keresési eredmények tudományos vagy jogi forrásokból származnak, ami elengedhetetlen egy papír vagy hivatalos folyóirat írásához.

Amikor több könyvtárról tesz közzé cikkeket internetes marketingként, két szilárd szabály szerint kell élnie. Egy, soha ne tegye közzé ugyanazt a cikket kétszer. Mindig győződjön meg arról, hogy változtat a dolgokon, és új, friss nézőpontot ad a témához. Másodszor, mentse el a hivatkozásokat a szerző életrajzához, hogy a cikket ne olvassa spamként.

Tervezze meg a cikkek közzétételét a naptárában, és tartsa be őket. A következetes frissítés az egyik legnehezebben kezelhető feladat lehet, amikor cikkeket ír. Ha beírja őket az ütemtervébe, akárcsak a munkarendet, emlékeztetőket és motivációt adhat ahhoz, hogy rendszeresen új cikkeket tudjon biztosítani.

A cikkmarketingben a "cselekvésre ösztönzés" létfontosságú. Minden létrehozott cikknek tartalmaznia kell a cselekvésre ösztönzést. A kifejezés nagyképű, de az ötlet egyszerű: A cikknek szüksége van egy horogra, amely arra ösztönzi az olvasókat, hogy valamilyen módon vegyenek részt. A klasszikus példa arra buzdítja olvasóit, hogy regisztráljanak egy webhelyen, de akár egy másik cikk felé mutatva, és felkérve őket, hogy olvassák el, ez cselekvésre ösztönzés.

A cikkek marketingjére ne összpontosítson, hogy eladja magát, hanem a tartalomra kell összpontosítania. Forgalomra van szüksége webhelyén, és nem kap semmit, ha a tartalom hiányzik, sima vagy csak haszontalan. Olvasóinak érezniük kell, hogy valamit kihoznak abból, amit Ön megad, különben máshová mennek információért.

Tegyen meg mindent, hogy eredeti tartalmat biztosítson. Az egyedi kilátások vagy javaslatok felajánlása a legjobb módja annak, hogy lenyűgözze olvasóit. A tartalom visszaélése nem segíti webhelyét az ismétlődő tartalomszűrők folyamatos fejlesztése alapján.

A közzététel a cikkmarketing célja. A webhelyek, blogok és egyéb könyvtárak elengedhetetlenek a tartalom tárolásához és a webhelyre mutató linkhez. Ne feledje, hogy minden webhelynek saját feltételei vannak, ezért figyelmesen olvassa el és kövesse azokat.

Kerülje a szójátékot, ha hatékonyan szeretné megcélozni közönségét a cikkmarketing segítségével. Természetesen élvezetessé teheti a dolgokat az olvasáshoz, de nem akar zavart abban, hogy mit akar közvetíteni.

Törekedjen arra, hogy folyamatosan tanuljon és fejlessze tudását. Bármikor, amikor úgy érzi, hogy hiányzik egy adott területen, tegye meg a pontját a szakértelmének hiányának pótlására. Kiemelkedő, kiemelkedő cikkeket írni könnyű, ha nagy tudásbázissal rendelkezik. Ha olyan cikkeket ír, amelyek valamit megtanítanak az olvasóknak, nagyszerű módja annak, hogy fejlessze tudását.

Fontolja meg egy cikk marketing marketing automatizálási program használatát. Ezek a programok írhatnak cikkeket az Ön számára, és elküldhetik azokat a könyvtárakba, így sok időt és energiát takaríthatnak meg, és biztosíthatják, hogy a cikkek maximális láthatóságot kapjanak. Sajnos sok automatizált cikkmarketing program csalás, ezért vásárlás előtt olvassa el az online véleményeket, és keresse meg az eladót.

Ez a cikk számos példát hozott a cikkmarketing hasznosítására. Próbálja ki a különböző marketing módszereket, hogy lássa, mi illik legjobban saját egyedi stílusához és olvasói igényeihez.