Légy iPhone szakértővel ezekkel a tippekkel

Az iPhone programozásának módja hihetetlen. Sima alkalmazásrendszerrel és interfésszel rendelkezik, amely a világot ujjhegyre helyezi. Sok rejtett dolog van, amelyek könnyebbé tehetik a használatát, mint valaha. Az ebben a cikkben szereplő információk segítenek az iPhone javítására.

Aggódnia kell, hogy rossz útra kerül az iPhone-val. A térképalkalmazás lehetővé teszi, hogy megvásárolhassa, és lehetővé teszi, hogy láthassa a helyet, amikor szolgáltatása van. Ez nagyszerű ahhoz, hogy segítsen otthon vagy bárhol máshol tervezni.

Kap egy billentyűzetet, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a telefon internetes képességeiből. Az iPhone képes arra, hogy nagyobb beépített billentyűzetet biztosítson Önnek. Csupán fordítsa az iPhone-t oldalra, és érintse meg a címsávot.

Mentse el az értékes akkumulátort a képernyő fényerejének csökkentésével. A megvilágítási szint módosításához menjen az iPhone beállításainak területére.

A Siri képes arra, hogy emlékeztetőket állítson be a tartózkodási hely alapján. Megkérheti Siri-t, hogy emlékeztesse Önt, hogy tegyen valamit egy adott időben. Megmondhatja, hogy Siri emlékeztesse Önt arra, hogy tegyen valamit, ha egy bizonyos helyre, például otthonhoz ér. Az iPhone akkor érzékeli, amikor otthon vagy, és emlékezteti Önt a feladatára. Könnyen beállíthat emlékeztetőt, ha nem biztos abban, hogy mikor lesz otthon.

Elvesztettél egy fotót, mert a kamera gyorsan? Próbálja ki ezt a gyors és egyszerű ötletet. Érintse meg a Kezdőlap gombot, amikor a képernyő zárolva van. A fényképezőgép felugrik a készülék alján. A gomb megérintésével az iPhone fényképezőgépe engedélyezhető.

Biztos tudatában van az iPhone programozásának kifinomultságának. A forma és a funkció kombinációja révén ez az eszköz igazi játékváltó. Az iPhone használata hasznosabb lesz a cikk információinak felhasználásával.