Légy saját vízvezeték-szerelő ennek a tanácsnak a segítségével

Hogyan tévedhet úgy, hogy megismeri a rendelkezésre álló legjobb információkat a vízvezeték-szerelésről? A megfelelő helyen jött, ha meg akarja tudni a legmegbízhatóbb és legjobban bevált tippeket és trükköket. Szánjon rá néhány percet, és olvassa el a cikkben található tanácsokat.

Kerülje el a fagyos csöveket ezen a télen! Tartson egy kis csepp vizet a csapteleptől, és csavarja be a nem szigetelt csöveket habbal vagy újsággal. Ha lehetséges, tartsa nyitva az ajtókat a fűtetlen és fűtött helyiségek között. Fűtött helyiségben, például garázsban vagy mosókonyhaban tartson egy kis melegítőt a csövek mellett. Ne felejtse el ezt megtenni, mielőtt az első hideg pillanat meg nem jelenne.

Használja a csövektől hallott hangokat, hogy segítsen meghatározni, hogy mi a probléma. Bizonyos hangok azt jelentik, hogy a víznyomás túl magas. Más hangok laza csöveket vagy enyhe eltömődést jelentenek a kalciumból vagy a vasból. A csövek hallgatása sok pénzt takaríthat meg a probléma megoldásában.

Fontos, hogy a vízvezeték-szerelőt ne fizessen teljes egészében, amíg az összes munka teljes és kielégítő. Időnként el kell végezni egy kis pénzt a munka megkezdése előtt, de soha ne fizessen a teljes összeget, mielőtt nem tudja, hogy a feladat helyesen történt-e. Ez biztosítja, hogy a vízvezeték-szerelő teljes mértékben befejezze a munkát, mielőtt fizetést kapna.

A jó vízvezeték-szerelők megtalálásának elősegítéséhez ajánlásokat kell kérnie olyan emberektől, akikben megbízsz. A barát vagy a szomszéd megkérdezése általában megbízhatóbb, mint egy véletlenszerű vízvezeték-szerelő kiválasztása a telefonkönyvből. Szüksége van hozzáértő vízvezeték-szerelőre, különben sokkal nagyobb probléma merülhet fel az úton.

Ne használjon kemény tisztítószereket a WC-jén, mint például a tartályba eső tisztító fülek. Amikor ezek a fülek majdnem teljesen feloldódnak, a fülből hátralévő mennyiség kimosódik a tálba. Ekkor eltömődhetnek a WC-nyílások, megakadályozva a WC-nek a megfelelő öblítést. Hónapokig is eltarthat, amíg ez a törmelék befejeződik ezekben a lyukakban.

Telepítse a szitacsapdákat vagy a lefolyófedeleket minden mosogatójára és kádcsatornajára. A legtöbb otthoni vízvezeték-hívás eltömődött csövekről szól. Ezeket a szennyeződések, különösen a haj okozhatja, a csatornák lemosása. A csapda behelyezése azt jelenti, hogy megtisztíthatja a törmeléket, mielőtt a csövekbe kerülne.

A csövek télen a fagyok elkerülésének egyik módja a házban lévő szekrényajtók nyitva tartása. Ez biztosíthatja, hogy megfelelő hőmennyiséget kapjanak a melegentartáshoz. Gondoskodjon róla, hogy a tömlő kívülről lekapcsoljon és fajta legyen, és folytasson egy kis vizet, hogy tisztítsa meg a csöveket a kifelé maradó vízből.

Összefoglalva: tudod, hogy a vízvezeték-szerelés szempontjából nem túl fontos megbízható és hasznos információkat szerezni. Fontos az ideje, és az Ön által végzett munka is. Menjen ki és használja az itt megadott tanácsokat, és biztos lehessen abban, hogy helyesen cselekszik.